he740
غذاهایی که در سفره های افطاری و سحری خورده میشود با سوزش معده ارتباط دارد فاصله وعده های غذایی و خوردنیهای شیرین و غذاهای دیر هضم عامل مهمی برای سوزش  معده در روزه داران است که در ادامه مطلب  کارشناس تغذیه در این باره توصیه های لازم را میکند
در ماه رمضان از غذاهاي دير هضم مثل تخم مرغ آبپز استفاده كنيد زيرا باعث عدم سوزش در معده مي‌شود.
مريم سجادپور كارشناس علوم تغذيه ، گفت: فاصله زماني مناسب براي خوردن سحري اين است كه زماني از خواب بيدار شويد كه فرصت با آرامش خوردن مواد غذايي برايتان ممكن باشد.
وي افزود: در وعده سحر از خوردن تنقلات فراوان و شيريني‌هاي حاوي شكر زياد خودداري كنيد و بيشتر از خورشت آلو كه جز غذاهاي ؟ملين است استفاده شود زيرا باعث پيشگيري از يبوست در ماه رمضان مي‌شود.
وي به افراد روزه‌‌دار كه سوزش معده دارند توصيه كرد: بيشتر از غذاهايي كه دير هضم هستند همچون تخم مرغ آبپز استفاده شود زيرا جلوگيري از سوزش معده در طول روز مي‌كند.