یکی از راه های صحیح در تهیه لوازم آرایش اصل و سالم ،رفتن به داروخانه ها و لوازم پزشکی هاست ،اگر می خواهید به پوستتان اسیبی نرسد حتما لوزام ارایشی معتبر و استاندارد تهیه کنید.
رییس مرکز تحقیقات پوست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم توجه به تاریخ مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و گفت: تاریخ انقضای یک محصول براساس نگهدارندههای موجود در آن محصول، تعیین شده و عدم توجه به تاریخ انقضای آن ممکن است عوارض مختلفی را در پوست به دنبال داشته باشد، بنابراین بهتر است تهیه لوازم آرایشی از داروخانهها و با توجه به مجوز وزارت بهداشت انجام شود.
دکتر پرویز طوسی ، ضد آفتابهای رنگی را محصولاتی متنوع و فاقد عوارض جانبی عنوان کرد و گفت: بهتر است کرم پودرها به میزان کمتری استفاده شوند؛ چرا که به پوست آسیب وارد میکنند. علاوه بر آن، این محصولات با ضد آفتابها نیز تداخل دارند و در صورت استفاده از آنها، فرد نمیتواند از محصولات ضد آفتاب استفاده کند.
وی با تاکید بر لزوم مشورت با متخصصان پوست برای انتخاب لوازم آرایشی معتبر و متناسب با هر نوع پوست، گفت: محصولاتی متنوع و بدون مجوز وزارت بهداشت در سطح بازار موجود است، بنابراین بهتر است تهیه لوازم آرایشی از داروخانهها و با توجه به مجوز وزارت بهداشت صورت گیرد. این متخصص پوست با تاکید بر لزوم توجه به تاریخ مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی، ادامه داد: تاریخ انقضای یک محصول براساس نگهدارندههای موجود در آن محصول، تعیین شده و عدم توجه به تاریخ انقضای آن ممکن است عوارض مختلفی را در پوست به دنبال داشته باشد.
طوسی با تاکید بر اینکه اغلب لامپهای صنعتی، نوری مشابه نور آفتاب و اشعه UV تولید میکنند، به افراد دارای پوستهای روشن و حساس توصیه کرد که در منزل نیز از ضد آفتاب استفاده کنند تا اثرات مضر این لامپها موجب آسیب به پوست آنها نشود. این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده از لوازم آرایشی برای سنین پایینتر از ۱۸ سال را مناسب ندانست و گفت: ضد آفتابها نقش حفاظتی دارند و در گروه لوازم آرایشی محسوب نمیشوند.
طوسی در پایان یادآور شد: در مجموع استفاده از ضد آفتابها در تمام فصول و از سن ۶ ماهگی برای همه افراد توصیه میشود.