این نوع گوشت بهترین گزینه برای پیشگیری از پیشرفت بیماری ام اس در افراد است،و بر درمان این بیماری تاثیر بسیار زیبادی می گذارد.
گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون برای بهبود بیماری فشار خون، استرس، کم خوابی، چربی و همچنین برای جلوگیری از پیشرفت اماس بسیار مفید است.محمد هادی پرشاد ثابت متخصص داخلی گوشت بوقلمون نقش مهمی در بهبود کم خوابی افراد دارد، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
وی تصریح کرد: گوشت بوقلمون کلسترول خون را کاهش میدهد، آرامش و سرحال بودن فرد را ایجاد میکند و از سرطان جلوگیری میکند.
وی خاطر نشان کرد: گوشت بوقلمون برای افراد اماسی نیز مفید است، بستگی به نوع اماس درمانش فرق میکند.
وی گفت: گوشت سرد و گوشت گرم هر کدام تاثیر متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون برای نوع دوم و سوم اماس مفید و تاثیر گذار است. البته نمیشود بطور قاطع گفت که برای همه افراد اماسی مفید و قابل درمان است.
گوشت بوقلمون برای درمان نیست کمک کننده برای جلوگیری از پیشرفت اماس است.