Dental-Oral-Care-3
براي داشتن دندان هاي سالم، مراقبت از دندان ها بايد از ابتداي زندگي آغاز شود.بهداشت دهان،مراجعه به دندانپزشك، استفاده از نخ دندان ،مسواك زدن را فراموش نکنیم وکشمش، انجیرخشک، کلوچه، پاستیل، عسل  ، شیره، شکلات های چسبنده و شکلات کاکائویی کیک، مواد نشاسته دار مثل چیپس  و برشتوک کمتر مصرف کنیم.

دکتر مجیدی گفت:تا سن 25 سالگی پوسیدگی دندان شایع است و پس از آن بیماری های لثه شروع می شود. دکتر ابراهیم مجیدی قره تپه مدرس دندانپزشکی پیشگیری و جامع نگر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت:دندان ها سه نقش مهم زیبایی صورت ؛تکلم روان و جویدن غذا را بر عهده دارند که در کنار آنها سه عامل نیز سبب خرابی داندان ها خواهد شد.
 وی افزود: غذایی که  می خوریم ؛میکروب های موجود در دهان و خود دندان ها از جمله عواملی هستند که باعث خرابی دندانهای افراد میشوند بنا براین بهترین کار این است که افراد پس از صرف هر وعده غذایی قبل از دو دقیقه دهان  خود را 3 تا 5 بار با آب بشویند.
 وی با بیان اینکه انجام اینکار باعث می شود تا میکروب های موجود در دهان روی موادغذایی اثر نگذاشته و عمل تخمیر انجام نشود؛ادامه داد: حاصل تخمیر تولید اسید است که با اثر بروی مینای دندان سبب پوسیدگی دندان ها میشود.
 به گفته وی مواد غذایی نباید با بزاق مخلوط شده و حالت چسبندگی پیدا کند و با پیشگیری از بروز پوسیدگی دندان و بیمارهای مربوط به لثه جلوگیری کنیم.