healthy-fruits
سيب، انگور،توت سفيد ،انجیر،هندوانه،خرما ،موزو..بسیاری میوه های دیگر را می توان نام برد که قند دارند اما برخی از آنها برای افراد دیابتی مضر هستند که نباید مصرف شوند می خواهیم میزان قند موجود در آنها را با هم مقایسه کنیم

اکثر افرادی که به دنبال تناسب اندام هستند در جستجوی میوه‌هایی هستند که آن‌ها را به آرزویشان برساند. در زیر لیستی از میوه‌های کم قند را عنوان می‌کنیم.

مصرف کربوهیدرات‌ها و قند برای تولید انرژی بدن و به خصوص تامین غذای مغز لازم و ضروری است به طوری که بدون این مواد ادامه‌ی زندگی و تغذیه برای ارگان‌های بدن ممکن نیست.

با این حال برنامه‌ی غذایی در روزگار ما حاوی قند بیشتر از نیاز است به طوری که به نظر می‌آید انسان معاصر بیش از هر زمان دیگر در طول تاریخ بشری میزان زیادی قند افزوده به صورت غذا، میان‌وعده، نوشیدنی، دسر و غیره دریافت می‌کند. در نتیجه هر کسی که می‌خواهد وزن کم کند در اولین گام مصرف این مواد غذایی را کاهش می‌دهد به خاطر اینکه مواد غذایی حاوی قند افزوده و صنعتی صرفاً کالری اضافه به بدن تحمیل می‌کند.

این قندها میل شدید ما به قند را ارضا می‌کنند و کالری‌های اضافی حاصل از آن‌ها نیز در بدن به ویژه دور شکم ما تجمع می‌کند. اگر قصد کاهش وزن دارید یا به هر علتی دنبال میوه‌های کم قند هستید که بدون کاهش ویتامین‌های دریافتی، قند کمی عایدتان شود مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

میوه‌های کم قند

اکثر افرادی که به دنبال تناسب اندام هستند در جستجوی میوه‌هایی هستند که آن‌ها را به آرزویشان برساند. در زیر لیستی از میوه‌های کم قند را عنوان می‌کنیم.

میزان قند اشاره ‌شده، برای هر 100 گرم از این میوه‌ها است. شما می‌توانید بر حسب علاقه و نیازهایتان و با توجه به قند موجود در این میوه‌ها نسبت به انتخاب آن‌ها تصمیم بگیرید:

انگور 4 قاشق غذاخوری

انبه 3.2 قاشق غذاخوری

موز 3 قاشق غذاخوری

سیب 2.6 قاشق غذاخوری

آناناس 2.5 قاشق غذاخوری

کیوی 2.3 قاشق غذاخوری

زردآلو 2.3 قاشق غذاخوری

بلوبری 1.7 قاشق غذاخوری

توت‌فرنگی 1.3 قاشق غذاخوری

تمشک 1 قاشق غذاخوری

زغال‌اخته 1 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی 0.7 قاشق غذاخوری

لیموترش 0.6 قاشق غذاخوری

توجه داشته باشید که انواع توت‌ها و میوه‌های ریز جزو مغذی‌ترین و پرویتامین‌ترین میوه‌ها هستند که به نسبت بقیه قند کمتری نیز وارد بدن می‌کنند