استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود.
اين چاي خوشمزه براي سرماخوردگي و گلو درد بسيار مفيد مي باشد.
چه موادی لازم داریم؟
زنجبيل تازه / قطعه اي به اندازه 2.5 سانتيمتر
آب / 6 فنجان
پوست رنده شده ليمو ترش / يک عدد
عسل / يک سوم فنجان
آب ليموي تازه / آب يک عدد ليمو
چاي / مقداري
چطوری درست کنیم؟
زنجبيل را پوست گرفته و خرد کنيد.
آب را در يک کتري بجوشانيد و زنجبيل خرد شده، رنده پوست ليمو و عسل را در آن بريزيد تا با هم بجوشند.
سپس آب ليموي تازه را به آب جوش اضافه کنيد و آن را در يک قوري بريزيد.
بسته به اينکه چاي غليظ و يا رقيق دوست داريد، چاي کيسه اي و يا مقداري چاي خشک را در قوري بريزيد و صبر کنيد تا دم بکشد.
چاي را از صافي عبور دهيد تا برگ هاي چاي و خرده هاي زنجبيل گرفته شوند.