استفاده از دانه انگور و آب آن برای درمان بیماری دیابت کمک میکند. در این پژوهش که بواسطه پژوهشگران دانشگاه کشاورزی Sheyangدر چین انجام گردید پژوهشگران موادی را در هسته های انگور پیدا کردند که میتواند به کنترل قند خون بیماران دیابت کمک کند. این ماده به اسم procyanidinبرو ی ratهای دیابتی کنترل گردید. این ترکیب سبب کاهش غلظت قند خون درطی یک دوره ی 6 هفته ای می شود، علاوه بر این مقدار لیپیدهای سرمی ratها (کلسترول) و استرس اکسیداتیو کبدی (مشکلات کبدی) را کاهش می دهد.
علاوه بر این پروسیانیدین سرعت متابولیسم قند را کاهش داده و با باکتریهای دهان مقابله می کند به همین علت پوسیدگی های دندانی را کاهش می دهد. این ماده ممکن است موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان شود.
درحالیکه نکات گفته شده مربوط به دانه انگور بود که می تواند به کاهش قند خون کمک کند، یک عدد انگور حاوی تقریباً 1 گرم کربوهیدرات است به همین علت افراد مبتلا به دیابت باید درخوردن آن احتیاط کنند، بخصوص افرادی که مستعد افزایش قند خون هستند.
مطالعه ی دیگری که در دانشگاه ایالتی Wayneدرمیشیگان انجام گردید نشان داد عصاره پوست انگور یا GSEخاصیت کاهندگی قند خون یا anti hyperglycemicرا دارد.
دکتر Zhouسرپرست این تحقیق در دانشگاه Wayneونویسنده ی مقاله می گوید: ما امیدواریم تحقیقات اخیر نهایتاً به ابداع مداخله ی تغذیه ای هدفمند و ایمنی منجر شود که به پیشگیری از دیابت ودرمان آن کمک نماید.
دکتر Zhouمعتقد است عصاره ی پوست انگور می تواند درآینده به عنوان یک درمان تغذیه ای ارزان قیمت و ایمن برای کمک به افراد دیابتی بکار گرفته شود.
منبع-diabetestma