آیا شیر خام خطرناک است؟ با مطالعاتی درباره شیر و خواص درمانی آن و یا مصرف شیر خام و پاستوریزه، مطالبی را بدست آوردیم نخست اجازه دهید بفهمیم چرا محصولات لبنی مانند شیر باید پاستوریزه باشد. پاستوریزاسیون شیر شامل حرارت دادن دوره زمانی مشخص شده و درجه حرارت به منظور کشتن باکتری های ناسالم است. پاستوریزاسیون نیز بافت شیر را برای مدت زمان طولانی تر تازه نگه می دارد. از طرف دیگر، شیر خام طبیعی، تازه و ارگانیک است
افرادی که طرفدار شیر خام هستند اعتقاد دارند چون شیر خام طعم بهتری دارد، و شیر خام
با توجه به پژوهشهای موجود در ایالات متحده، در اینجا برخی از این حقایق را بیان می کنیم:
شیر پاستوریزه عدم تحمل به لاکتوز و واکنش های آلرژیک دارد. هر دو شیر خام و شیر پاستوریزه می تواند واکنش های آلرژیک در افراد حساس به پروتئین شیر ایجاد کند به گفته وبلاگ www.everydayhealth.com، هیچ آسیبی در شیر خام غیر پاستوریزه وجود ندارد. با این حال،مشکلاتی از قبیل هورمون ها، آنتی بیوتیک ها، آفت کش ها و مشکلات دیگر وجود ندارداساسا سه نوع شیر می توانید بخرید: یعنی، شیر پاستوریزه تولید انبوه، شیر ارگانیک پاستوریزه و شیر خام غیر پاستوریزه. “
“اگر در مورد شیرگاو نگران مواد افزودنی موجود در آن هستید، به این معنا نیست که شیر خام مصرف کنید. در حال حاضر، شما می توانید شیر ارگانیک پاستوریزه که در تمام سوپر مارکت ها وجود دارد بخرید، برچسب مواد غذایی، را در هنگام انتخاب شیر بخوانید
به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری این افراد نباید شیر خام مصرف کنند:
زنان باردار
شیر خام پاتوژن های خطرناک را به خودی خود نمی کشند.
شیر پاستوریزه ارزش غذایی شیر را کاهش نمی دهد.
پاستوریزه کردن به این معنا نیست که بی خطر است و پس از باز کردن شیر برای مدت طولانی نمی توان آن را نگه داشت
پاستوریزاسیون سبب از بین بردن باکتری های مضر می شود.
پاستوریزاسیون به صرفه است
کودکان زیر 5 سال
سالمندان
افراد آلوده به HIV
افراد مبتلا به سرطان
هر کسی که نقص ایمنی دارد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد