blog-Insta2-505x505
آیا می دانستید مصرف دو تا سه فنجان چای در روز خطر شکستگی لگن را 37 درصد کمتر می کند.فلوراید، کلسیم و سایر مواد معدنی موجود در چای احتمالا استخوان ها را متراکم تر و مستحکم تر می سازد.

یکی از نوشیدنی‌های مشهور و پرطرفدار می‌تواند به شدت برای سلامتی استخوان‌ها مفید باشد.
کار‌شناسان اعتقاد دارند مصرف چای به میزان ۲ الی ۳ لیوان در طول روز می‌تواند تا ۳۷ درصد مانع از بروز انواع شکستگی‌ها بویژه شکستگی لگن در افراد سالمند شود.
گفتنی است، کار‌شناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی موجود در چای گیاهی می‌تواند سبب ساخت سلول‌های استخوانی جدید در بدن و جلوگیری از نازکی و پوک شدن استخوان‌ها شود.
کار‌شناسان وجود موادی مانند فلوراید، کلسیم و همینطور مواد شیمیایی مشهور به فلاونوئید‌ها را در ساختار چای برای حفظ سلامت استخوان‌ها بسیار مفید می‌دانند.
کار‌شناسان همچنین مصرف عصاره مالت را همانند چای در جلوگیری از نازک شدن و شکستگی در استخوان‌ها مفید می‌دانند.