افرادی که حس بویایی خود را از دست می دهند، در معرض خطر ابتلا به مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب قرار دارند.مطالعات جدید نشان می دهد عطرها از موادی تشکیل شده اند که می توانند آثار خاصی بر جسم و روح ما داشته باشند.
از دیدگاه طب سنتی برای پیشگیری از بیماریهای پاییزی باید از خوراکیهایی با طبع گرم، استفاده از لباسهای مناسب برای افراد توصیه میشود که از هر گونه بیماری در امان باشند.
محمد باقر سینایی متخصص طب سنتی گفت: فصل پاییز فصل سرد و خشک، فصل بهار فصل گرم و تر است، در پاییز صبحها هوا سرد، روزها هوا گرم، شبها هوا سرد است البته تغییر آب و هوا روی بدن انسان تاثیر بسزایی میگذارد.
وی افزود: در فصل پاییز بیماریهایی نظیر: التهابات پوستی، اسهال، پادرد، درد مفاصل، بیماریهای آلرژی زایی که با خارش پوست قرمزی پوست، قرمزی چشم، ناراحتی تنفسی شایعتر است، البته لازم به ذکر است افرادی که نسبت به فصل پاییز آلرژی دارند در مصرف غذا و طبع غذاهایشان نکات لازم را رعایت کنند و همچنین ترکیبات گرم مانند زنجبیل، دارچین از خوراکیهای کمککنندهٔ سیستم ایمنی بدن است.
وی اذعان داشت: در فصل پاییز استنشاق عطرهای ملایم و گلهای خوشبو توصیه میشود زیرا عطرهای ملایم و خوشبو باعث تقویت سیستم اعصاب مرکزی میشود.
وی توصیه کرد: در فصول پاییز و زمستان روی موی افراد شپشی ایجاد میشود این در حالی است که شستن موی سر افراد ۲ الی ۳ بار در هر استحمام نیز توصیه میشود.