زياد قهوه ننوشيد. در صورتى که به چاى علاقه داريد، سعى کنيد چاى کم رنگ مصرف کنيد. مقدار کم قهوه ممکن است ضررى نداشته باشد، اما مصرف بيش از دو فنجان آن در روز، روى قدرت بارورى تاثير مى گذارد.
پزشکان آمریکایی اظهار داشتند بررسیهای اولیه روی تعداد محدودی از افراد از نقش مصرف قهوه در جلوگیری از به ثمر رسیدن دوره درمان ناباروری حکایت دارد و لازم است بررسیهای بیشتری انجام شود تا نقش این ماده خوراکی در روند طبیعی بارداری هم به اثبات برسد.
متخصصان دانشکده سلامت عمومی هاروارد در بوستون به ارزیابی تاثیر مصرف قهوه روی میزان تولد به روش لقاح مصنوعی پرداخته شد. این گروه روی 105 مرد با میانگین سنی 37 سال تمرکز کردند که در 214 مورد روش درمانی لقاح مصنوعی انجام شده طی سالهای 2007 تا 2013 میلادی شرکت کرده بودند. همچنین در مورد نوع رژیم غذایی این افراد پیش از شروع درمان پرسشهایی مطرح شد.
در نهایت مشاهده شد در هر یک از مردان که بیشترین میزان مصرف کافئین را داشتند نسبت به مردانی که کمترین میزان کافئین را مصرف کرده بودند روند موفقآمیز بودن لقاح مصنوعی کمتر بوده است.
علاوه بر این پزشکان با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون سن و چاقی اظهار داشتند در زوجهایی که مرد بیشترین میزان مصرف کافئین را داشته احتمال آنکه نوزاد زنده به دنیا بیاید 19 درصد کمتر بوده است.