مواد لازم:
آرد 3 لیوان
پودر قند 1 لیوان
کره 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 پاکت
پودر فندق 3 قاشق
طرز تهیه:
در کاسه آرد ریخته پودر قند و وانیل را ریخته و پودر فندق را ریخته خوب هم میزنیم وسط مواد را گود کرده کره نرم شده را می ریزیم. تخم مرغها را می ریزیم. از وسط شروع به هم زدن خمیر میکنیم.وقتی بشکل خمیر در آمد توپهایی به اندازه یک گردو درست میکنیم در سینی کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را می چینیم وسطش را با یک درب پهن میکنیم و 4 سوراخ ایجاد کرده تا به شکل دگمه شود در فر 160 درجه می پزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد