در هر سنی که هستید به وکیل مراجعه کنید و وصیت نامه تنظیم کرده و تمام دارایی های همسرتان را داخل آن ذکر کنید.مراقب باشید حادثه خبر نمی کند
در ازدواج، آنچه شراکت یک زوج را قابل اطمینان می کند آگاهی از مسائل مالی است. سرانجام، اگر یکی از طرفین بمیرد و دیگری نداند که پول کجا پس انداز شده است چه اتفاقی می افتد؟
در هر ازدواج، نیمی از شراکت رو کردن مهارت های متفاوت است. وقتی یکی از زوجین مهارت در پذیرایی از مهمان دارد، دیگری روش بهتری برای پشت سرگذاشتن گرفتاری های مالی داشته باشد.
دربعضی از ازدواج ها هر یک از زوجین نیمی از مخارج زندگی را به عهده دارد، این نکته بسیار مهم است که دقیقاً بدانند که در چه زمینه سرمایه گذاری، پس انداز یا بیمه سرمایه گذاری خریده اند. چرا؟ برای اینکه پس از مرگ هریک از زوجین هیچ مسئله ای دردناک تر از این نیست که همسر متوفی نداند با مشکلات مالی اش چه کند. این مسئله را در نظر داشته باشید، در اینجا پنج مرحله معرفی می شود تا هر زن و شوهری از امور مالی خانواده اش آگاهی کامل داشته باشد.
1 وصیت نامه بنویسید
این شاید مهم ترین مسئله ای است که یک زوج باید طی دوران ازدواج شان انجام دهد، خصوصاً زمانی که صاحب فرزند هستند. بسیار مهم است که دارایی تان را آن طور که از طریق قانون میسر است بین وراث تقسیم کنید.
2 بیمه عمر و سرمایه خریداری کنید
برای زوج هایی که هر دو شاغل هستند، عاقلانه است که بیمه عمر خریداری کنند تا پس از مرگ یکی از طرفین بتوانند از پس بدهی های همسرشان بربیایند. این سرمایه گذاری مناسبی است که بتوانید در آینده از پس هزینه تحصیل بچه ها و یا هر هزینه پیش بینی نشده دیگر در آینده بربیایید.
3- فهرستی از دارایی تان تهیه کنید
لیست از دارایی تان تهیه کنید و آن را در جایی نگهداری کنید. بهتر است این لیست را درجایی نگه داری کنید که همسرتان نیز از آن مطلع باشد. این لیست باید شامل رمز حساب های بانکی شما نیز باشد. تا پس از مرگ شما همسرتان بتواند به حساب تان دسترسی پیدا کند.
4 پولی برای روز مبادا نگه دارید
نگه داری مقداری پول نقد برای مواقع اضطراری بسیار مهم است. البته این شامل مرگ یکی از زوجین نیز می شود. وقتی یکی از زوجین میمیرد دسترسی به حساب بانکی او بسیار مشکل است. و باید مراحل قانونی انحصار وراثت طی شود و قبل از آن دسترسی به حساب بانکی متوفی امکان پذیر نیست. در نظر داشته باشید مقداری پول نقد در جایی نگهداری کنید تا پس از مرگ تان همسر شما به راحتی به آن دسترسی داشته باشد.
5 هر ماه با یکدیگر جلسه مالی بگذارید
در حالی که ممکن است که یکی از زوجین به مسائلی مالی علاقه نداشته باشد، برگذاری جلسه مالی یک روش حیاتی است که از امور مالی خانواده مطلع شوید. این بسیار مهم است که هر دو طرف بدانند که در چه زمینه هایی سرمایه گذاری کرده اند. سرانجام اینکه این مسئله خوشایند نیست که همسرتان پس از مرگ شما از دارایی های شما مطلع شود.پس بهتر است که همسرتان را به طور کامل در جریان امور مالی خود قرار دهید.