high-blood-pressure-s16-photo-of-kids-eating-chips

مصرف چیپس باعث بروز اختلالات رفتاري، اضطراب، تندخويي و آلرژي،  بيماري‌هاي عفوني، سرطان،  تحريك و قرمزي پوست و چشم‌ها  در كودكان مي‌شود.

مصرف یک بسته چیپس در روز می‌تواند معادل نوشیدن 5 لیتر روغن در سال باشد. فتاحی کارشناس تغذیه گفت: حقیقت امر این است که خوردن چیپس نه تنها موجب چاقی و بیماری‌ قلبی می‌شود، بلکه مشکلات رشدی را برای جنین، بیش فعالی را در کودکان و سرطان را در بزرگسالان به همراه دارد.
وی اظهار داشت: شاید باور تمامی این موارد منفی در مورد بسته‌هایی با اشکال معصومانه و خنده‌دار که در رنگهای روشن در فروشگاه‌ها خودنمایی می‌کنند دشوار باشد. اما حقیقت این است که این محصولات از نظر صنعتی طوری طراحی شده است که ذائقه‌ها را تحریک کرده و به نقطه اعتیاد می‌رساند.
وی در پایان گفت: خانواده‌ها باید برای جلوگیری از مصرف این خوراکی خطرناک مواد غذایی مفید مانند توت خشک، برگه‌های هلو و زرد‌آلو که هم ارزش غذایی دارند و هم حاوی پروتئین و مواد مفید برای بدن هستند را جایگزین کنند.