Putting-an-end-to-fatty-and-sugary-foods-can-lead-to-depression-new-research-says.-e1355336873226

نتایج پژوهشهای این محققان حاکی از آن است که مصرف زیاد اسنک، شیرینهای آماده و نوشابه های گازدار 51 درصد خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهند.

در پاییز و زمستان به دلیل افرایش افسردگی فصلی باید از مصرف غذاهای چرب پرهیز کرد. مصرف زياد نمک زمينه را براي فشار خون بالا در بزرگسالي فراهم مي‌کند همچنين مصرف زياد روغن و چربي علاوه بر بالا بردن چربي خون و بيماري‌هاي قلبي و عروقي، به دليل دريافت کالري زياد اضافه وزن و چاقي را به دنبال دارد.

بررسی ها نشان می دهند، افسردگی یکی از بیماری های شایع در فصل پاییز است که زنان بیشتر از مردان گرفتار آن می شوند اما با داشتن رژیم غذایی صحیح می توان از بروز آن به ویژه در سنین بالا پیشگیری کرد.

نتایج مطالعات نشان می دهند، غذاهای چرب با تخریب مغز و تغییر حالت روحی به ویژه در زنان افسردگی پنهان را به وجود می آورند و می توانند زمینه را برای بروز بیماری های دیگر به وجود آورند.