نتایج پژوهشهای این محققان حاکی از آن است که مصرف زیاد اسنک، شیرینهای آماده و نوشابه های گازدار 51 درصد خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهند.
بررسی ها نشان می دهند، افسردگی یکی از بیماری های شایع در فصل پاییز است که زنان بیشتر از مردان گرفتار آن می شوند اما با داشتن رژیم غذایی صحیح می توان از بروز آن به ویژه در سنین بالا پیشگیری کرد.
نتایج مطالعات نشان می دهند، غذاهای چرب با تخریب مغز و تغییر حالت روحی به ویژه در زنان افسردگی پنهان را به وجود می آورند و می توانند زمینه را برای بروز بیماری های دیگر به وجود آورند.