دکتر سلام-مواد این غذا به راحتی در دسترس است، اگر برخی از مواد آن را دوست ندارید می توانید با سلیقه خود تغییر دهید . اگر سبزیجات دوست ندارید آن را حذف و مواد دیگر را جایگزین کنید
آماده سازی مدت زمان: 15 دقیقه مواد لازم: برای چاشنی زدن طرز تهیه
زمان پخت: 9 دقیقه
• 2 فنجان پر سیب زمینی آب پز خرد شده
• 1/2 فنجان قارچ ورقه
• روغن 2 قاشق غذاخوری
• زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
• 1/2 فنجان پیاز سفید نازک خرد شده
• 1/2 فنجان فلفل دلمه خرد شده
• 1 قاشق چایخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
• 1 قاشق چایخوری سس فلفل
• نمک و فلفل سیاه تازه
• 2 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری روغن ب در ماهی تابه نچسب ریخته ، برش های سیب زمینی، را ریخته مخلوط کنید و بگذارید در شعله متوسط 4 تا 5 دقیقه تفت داده شود
• سپس کنار میگذاریم
• 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در همان ماهی تابه نچسب ریخته، زنجبیل و پیاز را ریخته، خوب مخلوط و در روغن سرخ کرده در شعله متوسط به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم.
• فلفل دلمه، قارچ ، را ریخته ۲ دقیقه تفت میدهیم
• سس سویا، سس گوجه فرنگی ، سس فلفل، نمک و فلفل، ریخته خوب مخلوط کنید و بگذارید در یک شعله متوسط به مدت 1 دقیقه، تفت داده شود و گاها هم بزنید
• با برنج ، و پیازچه سرو کنید
میتوانید سیب زمینی را آب پز درست کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد