در بزرگسالان خوردن اين ماده يکي از علل خودکشي مي باشد ؛ استنشاق مزمن این دارو باعث کاهش اشتها , کاهش وزن , آنمي , شکستگي خود بخود استخوان , دندان درد و تورم ونکروز فک می گردد
دکتر دلفان بیان کرد: مسمومیت دارویی در کودکان سهوی است و این به دلیل سهلانگاری والدین است که داروها را خوب نگهداری نمیکنند و باعث میشوند کودکان بتوانند از قرصهای رنگی استفاده کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی لرستان گفت: داروها باید در دمای معمولی نگهداری شوند اما متأسفانه بعضی افراد داروها را در یخچال نگهداری میکنند در حالی که یخچال خیلی از داروها را فاسد میکند. درجه یخچال برای برخی داروها باید بین 4 تا 8 درجه باشد.
وی اضافه کرد: برخی افراد متأسفانه سمومی را برای از بین بردن موریانه، شته و مورچه در ظروف دارو قرار میدهند و آنها را در یخچال نگهداری میکنند و این باعث میشود اشتباهی به عنوان دارو مصرف شوند که این خود عاملی برای مسمویتهای غذایی است.
دلفان تصریح کرد: مسمومیت دارویی در بزرگسالان عمدی است. برخی بیماران مستعد افسردگی هستند بنابراین به منظور جلوگیری از خودکشی از طریق دارو پزشکان نباید دارو را در دسترس آنها قرار دهند بلکه دارو باید به فرد همراه آنها تحویل داده شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه نگهداری و فروش قرص برنج جرم و قاچاق است، اظهارکرد: باید به جای آن از قرص برنج گیاهی استفاده شود. متاسفانه مشاهده شده قرص برنج را در گوشه خانه نگهداری میکنند که این امر باعث بخار قرص شده و استشمام آن مرگبار است.