شوید،دفع باد را از روده تسهیل می کند و لذا نفخ را کاهش می دهد .همچنین بدلیل اثرات کاهنده ای ه بر روی چربی خون دارد می تواند در پیشگیری ازافزایش چربی خون،بخصوص تری گلیسرید موثر می باشد.
برخی از گیاهان و سبزیجات خاصیت هضم کنندگی دارند اما گیاه “شوید” در کنار هضم کنندگی غذاها، مانع از اسپاسم رودهای میشود.
مجتبی ملک متخصص طب سنتی گفت: برخی افراد از سبزی شوید در ترکیب غذاهای هضم کننده استفاده میکنند.
وی افزود: دانههای شوید روی عضلات رودهای اثر میگذارند و مانع از اسپاسم رودهای میشود.
همچنین این گیاه حاوی مقداری پتاسیم است که باعث تحریک عملکرد دفع میگردد.
البته لازم به ذکر است: از جوشانده شوید روزانه بیش از 3 بار مصرف نشود چرا که شوید خاصیت مدری بالایی دارد و مصرف بیش از حد جوشانده موجب عوارض ناگواری در افراد میشود.
وی افزود: مصرف چند دانه شوید می تواند در برطرف کردن حالت تهوع در افراد موثر واقع شود.