در اثر باد، دمای زیاد و شرایط آب و هوایی، خشکی و ترک پوست بدتر می شود. پوست روی استخوان ها به سختی کشیده می شود بخصوص روی گونه ها، اطراف لب و چشم که باعث می شود خطوط ریزی در این قسمت ها به وجود آید.
علی حسینی در مورد راههای درمان خشکی پوست با استفاده از طب سنتی گفت: برخی گیاهان و سبزی ها برای کاهش خشکی پوست کاربرد دارند مثلاً نعناع به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی خارش و خشکی پوست را برطرف می کند.
وی ادامه داد: ریحان نیز برای رفع جوش و لکهای پوستی موثر است و خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی دارد.
این متخصص طب سنتی گفت: گیاه رزماری با خاصیت تقویتکنندگی و ضدعفونیکنندگی جریان خون را در مویرگهای خون بهبود میبخشد که برای تازگی پوست توصیه می شود.
حسینی افزود: گیاه آویشن که به یک گیاه ضدباکتری قوی معروف است برای مقابله با آکنه و اگزمای عفونی مفید است و مصرف آن در فصل پاییز و زمستان توصیه می شود.
وی تصریح کرد: همچنین مصرف گیاه بابونه با خاصیت ضدقارچی، نرم کنندگی و پاککنندگی یکی از بهترین گیاهان برای مقابله با التهاب و آرام کردن پوست است.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین استفاده از برخی ماسکهای طبیعی برای درمان خشکی پوست کاربرد دارند ماسک عسل و روغن بادام یکی از آنهاست.
برای تهیه این ماسک باید 2 تا 3 قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین مخلوط کرد و روی حرارت گذاشت تا کمی گرم شود.سپس مقدار بسیار کمی بابونه به آن افزود. این ماسک باید به مدت 30 دقیقه روی نواحی خشک پوست بماند.
حسینی گفت: برای درمان خشکی پوست در پاییز و زمستان باید از میوه های این فصل کمک گرفت مثلا می توان از خرمالوی رسیده برای تهیه ماسک پوست استفاده کرد.در این ماسک یک قاشق روغن زیتون را با خرمالو مخلوط و روی پوست می توان گذاشت.