احتمال آلودگی پوسته تخم مرغ زیاد است و نباید در محفظههایی که به عنوان جا تخم مرغی در یخچالها تعبیه شده قرارداده شود، بلکه باید در ظروف دربسته، در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از 10 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
کارشناسان تغذیه توصیه میکنند: مواد غذایی همچون گوشت، غذاهای دریایی و تخم مرغ را از دیگر مواد خوراکی جدا نگهداری کنید.
به گفته کارشناسان، این مواد غذایی باید از دیگر خوراکیها جدا نگهداری شوند تا از احتمال آلوده شدن آنها به میکروبهای بیماریزا و بعضا خطرناک کاسته شود.
سایت هلث دی در مورد روشهای حفظ سلامت این مواد غذایی رعایت نکات زیر را توصیه میکند:
– از لحظه خرید در فروشگاههای مواد غذایی باید این خوراکیها را از دیگر مواد خوراکی جدا کرد.
– لازم است این خوراکیها در فروشگاههای مواد غذایی داخل کیسههای محکم نگهداری شوند و باید مراقب بود که آب آنها، مواد خوراکی دیگر را آلوده نکند.
– داخل فریزر نیز این مواد غذایی را باید داخل ظروف محکم و در بسته نگهداری کرد.
– همچنین تخم مرغ باید داخل بستههای خود نگهداری و از چیدن آن داخل دربِ یخچال خودداری شود.