پژوهشگران میگویند سندی دلالت بر وجود آنتی بیوتیک در بدن ماهیانی که به استفاده غذایی انسان ها میرسند کشف کرده اند که قادرند منشا نگرانی هایی باشد. وجود آنتی بیوتیک در گوشت حیواناتی که به مصرف استفاده تغذیه انسانی میرسندقادرند سبب بوجود آمدن باکتریهای قوی مقاوم به آنتی بیوتیک شود که ترسی واقعی برای تندرستی انسان ها است.
محققان در دانشگاه ایالتی آریزونا 27 نمونه از غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو را که از 11 کشور مختلف بودند را از فروشگاه ها جمع آوری کرده و میزان آنتی بیوتیک موجود در آنها را بررسی کردند.
آنها توانستند پنج نوع آنتی بیوتیک را در بدن این حیوانات چه آنها که در مزارع پرورشی تولید شده بودند و چه آنها که از طبیعت شکار شده بودند پیدا کنند. بیشتر از همه آنتی بیوتیکی به نام اکسی تتراسیکلین در بدن این موجودات دیده شد. از این آنتی بیوتیک بطور شایعی در مزارع پرورش ماهی استفاده میشود.
نتایج این مطالعه درمجله Journal of Hazardous Materials منتشر شده است.