pasta111
در این بخش غذایی از میگو به شیوه متفاوت  آموزش میدهیم همانطوریکه می دانیم میگو بسیار مقوی است حتما آن را در برنامه غذایی خود داشته باشید

مواد لازم :

  •     ميگوي ريز پلويي: 500 گرم
  •   پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
  •   پودركاري: يك قاشق غذاخوري
  •   هویج پخته شده: 300 گرم
  •   ذرت پخته شده: يك ليوان
  •   روغن زيتون: به ميزان لازم
  •   پياز متوسط: يك عدد
  •   فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد
  •   زردچوبه: 2 قاشق چاي‌خوري
  •   خردل: 3 قاشق غذاخوری

روش تهيه:

1. ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل خلالی خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و شروع به تفت دادن آنها مي‌كنيم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به مواد به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم.

2. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه كرده و در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم.

3. كنار بشقاب مقداري از پاستا كه آن را پخته و به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم قرار داده و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می توانید به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنیم.

 منبع-مجله زندگی ایده آل