زنجبیل ریشه ای ست که از آن برای خوشمزه کردن دسرها و خوردنی ها استفاده میکنند . طبع این ادویه گرم است و در طب سنتی برای معالجه امراض گوناگون استفاده میکنند ؛ولی مایلیم در این بخش شیوه درست کردن چای زنجبیل و پرتقال را که برای سرما خوردگی بسیار عالی است و طرفداران زنجبیل آن را خواهند پسندید، آموزش بدهیم. درست کردن این چای حداکثر 20 دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت.
مواد لازم
ریشه زنجبیل تازه | حدود ۱۰ سانت |
آب | ۲ پیمانه |
آب پرتقال | ۲ پیمانه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید.
می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید.
آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات و هشدارها
چای شما باید به رنگ زرد، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید.
سعی کنید چای را سرد بنوشید.
منبع-phow