image_13930720954710
از مواد غذايي که سرشار از سولفور و سيليکون مي ‌باشند(مانند کلم بروکلي، ماهي و پياز) استفاده کنيد. همچنين از غذاهايي که داراي يک نوع ويتامين B هستند(مانند سويا، ماءالشعير و از تمام انواع دانه‌ ها و غلات) مي ‌توانيد در اين راه بهره بگيريد.

اگر چه ناخن، بافتي مرده به حساب مي آيد اما قسمت مهمي از بدن است. ناخن هاي تميز و براق، مي تواند نشانه سلامت فرد باشد اما برخي افراد هنگامي که مضطرب هستند ناخن هاي خود را مي جوند.
 براي داشتن ناخن هاي سالم، لازم است غذاهاي مفيدي مصرف کنيد. در سايت «هلث نيوز» به اين غذاها اشاره شده است.

* دانه کدو تنبل: روي موجود در آن مانع از بروز سفيدي روي ناخن مي شود و نقش ساختاري در بافت هاي پيوندي و حفظ سيستم ايمني بدن ايفا مي کند.

* هويج: ويتامين A موجود در هويج، در صورت مصرف منظم، باعث تقويت و براقي ناخن مي شود.

* موز: روي، ويتامين B6 و ماده کاني سيليکا باعث زيبايي ظاهر ناخن مي شود.

* کلم بروکلي: منبع عالي آهن است که علاوه بر اين که مانع شکنندگي ناخن مي شود، از تغيير رنگ آن نيز جلوگيري مي کند.