از آنجا كه مواد قندی باعث پوسیدگی دندان ها می شوند، دندان پزشكان مصرف آدامس های بدون قند (SUGAR FREE) را به شما توصیه می كنند. این نوع آدامس ها در اصل بدون قند نیستند، بلكه نوع قند به كار رفته در آنها در دهان غیر قابل متابولیسم است و از این رو نقشی در پوسیدگی دندان ها ندارند
به گفته متخصصان دندانپزشکی، مصرف آدامسهای بدون قند اولین قدم برای حفظ سلامت دندانهاست که در جلوگیری از پوسیدگی آنها موثر است.
سایت هلث دی نیوز به نقل از Mouth healthy دراینباره منتشر کرد:
– پیش از مصرف هر گونه آدامس از بدون قند بودن آن مطمئن شوید.
– از آدامسهایی استفاده کنید که حاوی شیرین کنندههای آسپارتام، سوربیتول، مانیتول یا زایلیتول هستند و موجب پوسیدگی دندان نمیشوند.
– جویدن آدامس حتی نوع بدون قند آن را هرگز با شیوههای اصلی و روزانه شستوشوی دندانها شامل مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان جایگزین نکنید.