لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.
یک متخصص تغذیه لبو را به علت وجود یک ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان دانست.
“آرزو کاوهای” افزود: لبو جزو گروه سبزیجات بوده و از نظر مواد مغذی، دارای قند بالایی است.
وی لبو را پیش ساز ویتامین A، C و ویتامین D دانست و گفت: لبو دارای فیبر، منیزیم و از نظر املاح حاوی پتاسیم بالایی بوده و برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه بعضی از افراد به اشتباه فکر میکنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتی که اینگونه نیست، تاکید کرد: لبو سرشار از اسیدفولیک بوده که برای همه بانوان به ویژه خانمهای باردار و دختران جوان بسیار مفید است.
بیماران قلبی و عروقی لبو بخورند
کاوه ای در ادامه به بیماران قلبی و عروقی توصیه کرد: حتما لبو را در برنامه غذایی خود بگنجانند، چرا که این نوع از سبزیجات کلسترول خون را کاهش میدهد.
وی تصریح کرد: لبو به علت داشتن پتاتسیم بالا خون را تنظیم میکند، به همین علت مصرف آن به بیمارانی که فشار خون بالایی دارند، توصیه میشود.
بیماران دیابتی لبو مصرف نکنند
کاوهای در بخش دیگری اظهار کرد: به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به دیابت بهتر است از این ماده پرارزش استفاده نکنند یا در مصرف آن احتیاط کنند.
وی در پایان لبو را بهترین شیرین کننده خواند و ادامه داد: میتوان لبو را با ماست و سالاد، همچنین مخلوط انواع آب میوه استفاده کرد.
با سلام.مطالب خیلی جالب وآموزنده بود.با تشکر