مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز رنده شده ……………۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ……………….۳۰۰ گرم
تخم مرغ …………………….۱ عدد متوسط
جعفری خرد شده ……………….۲ قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری ……………………..۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته و رنده شده …………………………۲ عدد متوسط
کره ………………………۲ قاشق مرباخوری
شیر………………………………۲۵۰ میلی لیتر ( یک پیمانه )
پنیرموزارلا رنده شده……………………..به میزان لازم
نمک، فلفل، زیره………………………….به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و تخم مرغ را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
2.گوشت چرخ کرده را ورز داده و نمک، فلفل و زیره را به آن اضافه کنید.
۳٫ سپس آرد سوخاری را اضافه کرده و مایه کوفته را به خوبی مخلوط کنید.
۴٫ فر را روشن کنید.
5. مقداری از گوشت را برداشته و به صورت گلوله ای مسطح در آورید و سپس با گود کردن و دیواره دادن به صورت کاسه ای کوچک در آورید. طوری که داخل آن ها گود باشد و خیلی هم کلفت نباشد. (مانند تصویر)
6. کاسه های گوشتی را روی سینی چرب شده ی فر بگذارید.
۷٫ سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید، تا کوفته ها کاملا پخته شوند.
۸٫ در این زمان، سیب زمینی پخته و رنده شده را در ظرفی با شیر و کره مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی سفت شود. کمی هم نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید. (پوره سیب زمینی)
9. بعد از سپری شدن زمان پخت گوشت، سینی فر را در آورده و داخل کوفته ها را از پوره ی سیب زمینی پر کنید.
10. روی پوره را مقداری پنیر موزارلا بریزید. می توانیم از مقداری ذرت یا جعفری هم برای روی پوره استفاده کنیم.
11. سینی را دوباره درون فر گذاشته تا پنیر روی پوره ها طلایی رنگ شود. سپس کوفته ها را از درون فر درآورده و آن را در ظرفی چیده و تزیین کنید. به همین راحتی غذای شما آماده است. نوش جان!
نکات:
می توانید پنیر را هم از دستور غذا حذف کنید در این صورت غذای شما چربی کمتری خواهد داشت.
حواستان باشد که گوشت بعد از پخت کمی جمع می شود و در نتیجه اندازه آن کوچکتر می شود.
منبع- به دخت