pore
 فواید شگفت انگیز  سیب زمینی و جعفری را همه میدانند. یک غذای مفید، سبک و سلامت را در این بخش آموزش میدهیم. البته باید به علاقمندان غذاهای سبک امروزی و مدرن و حتی خانمهای خانه داری که دغدغه تغذیه بچه هایشان در مدرسه را دارند نیز این غذا را توصیه میکنیم

 

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز رنده شده ……………۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ……………….۳۰۰  گرم
تخم مرغ …………………….۱  عدد متوسط
جعفری خرد شده ……………….۲  قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری ……………………..۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته و رنده شده …………………………۲ عدد متوسط
کره ………………………۲ قاشق مرباخوری
شیر………………………………۲۵۰ میلی لیتر ( یک پیمانه )
پنیرموزارلا رنده شده……………………..به میزان لازم
نمک، فلفل، زیره………………………….به میزان لازم

طرز تهیه:
1.    ابتدا پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و تخم مرغ را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

12-291x300

21-261x300

31-300x295

 

2.گوشت چرخ کرده را ورز داده و نمک، فلفل و زیره را به آن اضافه کنید.
۳٫ سپس آرد سوخاری را اضافه کرده و مایه کوفته  را به خوبی مخلوط کنید.

42-288x300

۴٫ فر را روشن کنید.
5. مقداری از گوشت را برداشته و به صورت گلوله ای مسطح در آورید و سپس با گود کردن و دیواره دادن به صورت کاسه ای کوچک در آورید. طوری که داخل آن ها گود باشد و خیلی هم کلفت نباشد. (مانند تصویر)
52-225x300
6. کاسه های گوشتی را روی سینی چرب شده ی فر بگذارید.

۷٫  سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید، تا کوفته ها کاملا پخته شوند.
۸٫ در این زمان، سیب زمینی پخته و رنده شده را در ظرفی با شیر و کره مخلوط  کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی سفت شود. کمی هم نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید. (پوره سیب زمینی)

61-224x300

71-300x225
9. بعد از سپری شدن زمان پخت گوشت، سینی فر را در آورده و داخل کوفته ها را از پوره ی سیب زمینی پر کنید.

8-300x225
10. روی  پوره را مقداری پنیر موزارلا بریزید. می توانیم از مقداری ذرت یا جعفری هم برای روی پوره استفاده کنیم.

9-300x224

11. سینی را دوباره درون فر گذاشته تا پنیر روی پوره ها طلایی رنگ شود. سپس کوفته ها را از درون فر درآورده و آن را در ظرفی چیده و تزیین کنید. به همین راحتی غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات:
می توانید پنیر را هم از دستور غذا حذف کنید در این صورت غذای شما چربی کمتری خواهد داشت.
حواستان باشد که گوشت بعد از پخت کمی جمع می شود و در نتیجه اندازه آن کوچکتر می شود.

منبع- به دخت