بیائید همه به اصول غذایی یک متخصص تغذیه سرک بکشیم که خود در مورد تغذیه انسان، برای بقای زندگی پژوهش میکند. این می تواندنوید بخش شما برای برگزیدن غذاهای سالم باشد.
از ترفندهای کمخوری تا عادات غذایی افراد لاغر با دکتر برایان ونسینک، مولف کتاب لاغری با تدبیر و رئیس دانشگاه کورنل و آزمایشگاه براند، همچنین وی مطالعات شگفتانگیزی در زمینه تنوع و حجم غذای مصرفی افراد مختلف برای ادامه حیات انجام داده است. بنابراین توجه خود را برای کشف اسرار روانشناسان غذا و سوخت مورد نیاز بدن در یک روز معمول، معطوف به جدول غذایی آنان کردهایم.
صبحانه: اسموتی
بدون برو برگرد، ونسینک پرانرژی هر روز صبح، سریعالسیر اسموتی خوشمزهای را برای صبحانه آماده میکند و سپس خانه را به قصد محل کار ترک میکند. دستگاه آبمیوهگیری را روشن کرده و هرگونه سبزیجاتی که در یخچال مانده از قبیل بروکلی یا لوبیا سبز بعلاوه پودر شکلات خوشمزه که حاوی پروتئین نیز میباشد را در آن ریخته و مخلوط میکند. وی معتقد است: “پودر پروتئین شکلاتی تا حد زیادی هرگونه طعم ناخوشایندی را تحت تاثیر قرار میدهد.” این صبحانهای سرشار ازموادمغذیست و کاملا سالم و در عین حال محرک من برای خارج شدن از خانه.”
ناهار: پروتئین گرم و سبزیجات
ونسینک تمایلی به خوردن اسنک و میانوعدهها ندارد و البته محیط کار وی ایجاب میکند که از پرخوریهای بیجا در امان باشد. “من عامدانه از محیطهایی که امکان صرف خوراکیهای رنگارنگ در آن وجود دارد، دوری میکنم.” دست نوشتههایم را در طبقه پایین یا کتابخانه تکمیل میکنم.” ونسینک هنگام صرف ناهار، به سراغ پروتئینهای گرم و سبزیجات میرود و خودش را با آنها سیر و گرم میکند. غذاهایی که او اغلب انتخاب میکند شاملِ بشقاب همبرگر و سبزیجات یا سالاد یا بوریتو با گوشت و سبزیجات میشود. اما مایه عذاب وجدان او نوشیدنی کافئیندار وسط روز اوست یعنی نوشابه رژیمی. او اعتراف میکند که: “من قهوه نمیخورم، اما واقعا عاشق نوشابه رژیمی هستم، همین نوشابه رژیمی جای قهوه را برای من پر میکند.”
شام: ماهی ادویهدار با سبزیجات
همسر ونسینک که در آموزشگاه آشپزی مشهوری کارمیکند، آشپزی چیرهدست است که بعضی از شبها شامهای خوشمزهای درست میکند. ونسینک همسرش را تحسین کرده و میگوید: “همسرم واقعا آشپز فوقالعاده ایست.” اما در واقع ما اغلب نه فرصت و نه تمایلی به درست کردن وعده شام نداریم اما اگر قرار باشد که شام سالمی تهیه کنیم این شام شامل ماهی قزلآلای رودخانهای، سالمون یا ماهی باس با سبزیجات و سالاد میشود.”
ونسینک میگوید: “اغلب مواقع ما ماهیهای آسیایی را ترجیح میدهیم، به عنوان نمونه ماهی ویتنامی یا ماهی تایلندی.” اما بعد از شام به هیچ وجه لب به خوشمزهترین بستنیها هم نمیزند. ونسیک میگوید: “ما فقط هنگامی که مهمان داشته باشیم دسر میخوریم، که آن هم فقط و فقط شامل انواع میوههای تازه میشود.”
منبع-http://ibanoo.ir