روغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود چون چند بار مورد استفاده قرار می گیرد حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.
افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند به دلیل ادویه موجود در فلافل از مصرف این ماده غذایی خودداری نمایند.
سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه گفت: به دلیل آن که فلافل در داخل روغن غوطهور است، همچنین چربی زیادی در این ماده غذایی وجود دارد مصرف زیاد آن به افراد توصیه نمیشود.
وی افزود: همچنین به دلیل آن که برای سرخ کردن فلافل، از روغنی استفاده میشود که چندین بار حرارت دیده است، امکان سرطانزایی آن وجود دارد، هر ماده غذایی که روغن آن چندین بار استفاده شود به مادهای سرطانزا تبدیل میگردد و فلافل نیز از این قاعده مستثنا نیست.
این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد مبتلا به مشکلات گوارشی به دلیل آن که نمیتوانند ادویه زیادی مصرف نمایند از مصرف زیاد فلافل خودداری نمایند. همچنین در صورتی که مصرف ادویه معده فرد را تحریک میکند این ماده غذایی را مصرف نکنند.
صفوی بیان کرد: افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند، افراد مبتلا به التهاب روده و معده همچنین مبتلایان به زخم معده و اثنیعشر به دلیل ادویه موجود در فلافل، این ماده غذایی را استفاده نکنند.