براي استفاده بهتر از مواد غذايي پرتقال، پوست زرد آن را بگيريد و پوست سفيد و پره هاي داخل آن را بخوريد زيرا در پوست سفيد آن مواد معدني زيادي وجود دارد كه اثر اسيدي پرتقال را خنثي مي كند.
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ میشود.
جاوید عمارت پرداز منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پرههای داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی میکند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلیگرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسیدی است، ولی شرایطی قلیایی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگهای پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگهای پرتقال برای شست و شوی وَرمها و کاهش درد مفید میدانند.
وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پست سفید پرتقال افزود: پوست سفید پرتقال و ورقههای نازک بین قسمتهای داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر خواهد بود.