عصاره ای کشف شده از قارچ می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان هایی که ویروس اچ.پی.وی عامل آنها است کمک کند.همچنین بدن را در برابر بیماری ها و سرطان مصون نگه دارد.
قارچ ها در طبيعت انواع مختلفي دارند و تاكنون 38 هزار نوع از انواع آنهاشناخته شده است كه فقط حدود يك چهارم آنها خوراكي هستند. معروفترين قارچ ها، قارچ سفيد يا دكمه اي با نام علميAyaricus است. اين قارچ به وفور درسوپرماركت يافت مي شود و به صورت تازه، كنسرو شده يا منجمد قابل دسترسي است. قارچ هاي خام سفيد طعم خوشمزه اي دارند، اما پخته آن خوشمزه تر است.
بررسی ها نشان می دهندف مصرف روزانه 4 قارچ از ابتلا به سرطان در زنان و مردان پیشگیری می کند و سلامت بدن را تضمین می کند و باعث افزایش طول عمر می شود.
گفتنی است،گلبول های تی باعث می شوند سلول های سرطانی نتوانند بر سیستم ایمنی بدن غلبه کنند، علاوه براین آنها به طور همزمان مانعی در برابر باکتری ها و ویروس ها محسوب می شوند.
نتایج مطالعات نشان می دهند، مصرف منظم قارچ از ابتلا به آلزایمر نیز پیشگیری می کند.