پس از خشک کردن دستمالهایتان با حوله، آلودگی را به مواد خوراکی منتقل کنید و در نهایت به آلودگی بدن و بروز بیماری منجر می شوید.
متخصصان هشدار دادند میکروبهای نهفته در حوله اصلیترین و بدترین عامل شیوع میکروب در فضای خانه است.
متخصصان با بیان اینکه حوله مورد استفاده در آشپزخانه و حتی حمام عامل شیوع میکروب است اظهار داشتند: از آنجا که سطح حوله برای مدت زمان طولانی مرطوب باقی میماند موجب حفظ بقای باکتری شده و همچنین حولهها اغلب در پرمیکروبترین نقاط خانه استفاده میشوند.
متخصصان دانشگاه آریزونا در بررسیهای خود مشاهده کردند باکتری «کولیفرم» که در مدفوع موجود است و میتواند موجب شیوع مسمومیت غذایی و اسهال شود در ۸۹ درصد دستمالهای مورد استفاده در آشپزخانه و باکتری E.Coli در بیش از ۲۵ درصد حولهها وجود دارد. به گفته کارشناسان، حولهها بیش از دیگر وسایل خانه و آشپزخانه محل مناسبی برای رشد و بقای باکتریها هستند.
«چارلز گربا» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این امکان وجود دارد پس از خشک کردن دستمالهایتان با حوله، آلودگی را به مواد خوراکی منتقل کنید و در نهایت به آلودگی بدن و بروز بیماری منجر شود.
ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، همچنین در صورتی که حوله حمام و حوله مورد استفاده برای خشک کردن دست و صورت میان اعضای خانواده مشترک باشد احتمال شیوع بیشتر باکتریها و ویروسها بالا میرود.