apple-cider

سرکه سیب به نظر می رسد برای کمک به دیابت و کنترل قند خون مفید باشد این نوع از سرکه سیب می تواند از عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت و برای برخی افراد، حتی به درمان یبوست کمک کند.

دو ماده غذایی «سرکه سیب» و «دارچین» برای کاهش قند خون فواید معجزه‌آسای دارد.

سرکه سیب

مطالعات نشان می‌دهند که 2 قاشق غذا خوری سرکه سیب به همراه یک اُونس پنیر به هنگام شب می‌تواند قند خون را در روز بعد به هنگام صبح کاهش دهد.

همچنین، مصرف سرکه در غذا می‌تواند اثر خود را تا 2 ساعت بعد نشان دهد که قند خون را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

نوشیدن سرکه سیب نیز می‌تواند برای کسانی که تمایل به طعم‌های ترش دارند خوشایند باشد. سایرین نیز می‌توانند در تهیه سُس از آن استفاده کنند و از خواص آن بهره لازم را ببرند.

دارچین

اضافه کردن دارچین به غذا می‌تواند از طرفی باعث طعم دادن به غذا شود و عطر خوشایندی به آن دهد و از طرفی دیگر می‌تواند همزمان باعث کاهش قندخون شما شود.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف یک تا 6 گرم دارچین به‌صورت روزانه می‌تواند سطوح گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول LDL در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را به‌صورت قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

توجه: 2 تا 4 گرم دارچین به اندازه نصف تا یک قاشق غذاخوری دارچین است. به یاد داشته باشید که مصرف زیاد و بیش از حد دارچین می‌تواند مضر و سمی باشد. دارچین را می‌توانید با اسپرسو و یا ماست، چای و یا همراه غلات میل کنید