در این بخش تکنیک های طبیعی برای معالجه قارچ پارا آموزش می دهیم ،که به راحتی این میکروب ها از بین می روند. عفونت قارچ پا بیشتر در لای انگشتان و روی پا بوجود می آید ،چون این دو ، محل آلودگی هستند.
قارچ پا عفونتی است که که در نتیجه تکثیر قارچ ها یا مخمرهای انگلی روی پوست پا و به خصوص میان انگشتان ایجاد می شود. درمان آنها غالبا مشکل است اما به کمک ترفندهای طبیعی که ارائه می شود می توان آنها را از بین برد.
این میکروب ها در محیط مرطوب رشد و تکثیر می یابند و از همین رو بهترین روش برای پیشگیری از آنها خشک نگه داشتن پاهاست. برای این منظور بهتر است از جوراب های ۱۰۰% نخی استفاده شود، بعد از حمام پاها به خوبی خشک شوند و تا حد ممکن پاها در معرض هوای آزاد باشند. اما به رغم همه این نکات گاه نمی توان به آسانی از شر آنها راحت شد.
ترفندهای طبیعی
– شستشو با بیکربنات سود
بیکربنات سود ماده ای عالی برای درمان قارچ های پا به حساب می آید. کافی است تا ۴ قاشق سوپخوری از پودر آن را در یک لیتر آب ولرم حل کرده و پاها را به مدت ۱۵ دقیقه با آن شستشو دهید. سپس، با دقت پاها را خشک کرده تا هیچ رطوبتی باقی نماند. همچنین توصیه می شود قبل از راه رفتن یا کفش پوشیدن روی قسمت هایی از پا که قارچ دارد را پودر بیکربنات بپاشید. به این ترتیب پودر تمام رطوبت ایجاد شده طی روز را به خود جذب می کند.
– شستشو با آب نمک
آب نمک دشمن قارچ هاست زیرا نمک از تکثیر آنها جلوگیری می کند. هر روز پاها را در
آب نمک ( ۱ قاشق بزرگ سوپخوری نمک دریک لیتر آب) بگذارید تا با این عفونت ها مقابله شود.
– روغن های مخصوص
بسیاری از روغن های گیاهی به خاطر خواص قارچ زدایی می توانند با قارچ های پا مقابله کنند. روغن درخت چای و اسطوخودوس از این جمله اند. هر کدام از این ها را می توان با روغن بادام شیرین مخلوط کرد و چند قطره از آن را روی محل قارچ ریخت. البته استفاده از این روغن ها برای خانم های باردار و کودکان توصیه نمی شود و همچنین نباید آنها را روی زخم ریخت.
دستور درمانی با روغن اسطوخودوس
۲۵ قطره ( ا میلی لیتر) روغن اسطوخودوس، ۲۵ قطره روغن مرزه و ۴ میلی لیتر روغن بادام شیرین یا روغن هسته انگور را به آرامی با هم مخلوط کنید. چندقطره از این ترکیب را روی پوست یا ناخن مبتلا به قارچ، سه بار در روز بریزید. این کار را تا زمان از بین رفتن قارچ ها ادامه دهید. برای پیشگیری از عود آنها کافی است تا طی چند هفته بعد فقط یک بار در روز این کار را ادامه دهید.
کلوئور آلومینیوم
استفاده از کلوئور آلومینیوم (۲۵%) ۲ تا ۳ بار در روز روی پوست مبتلا به قارچ که البته باید خشک باشد، تکثیر قارچ ها را کاهش می دهد. حتما توجه داشته باشید که نباید این محلول روی زخم و جراحت ریخته شود. در مورد این روش درمانی می توان از داروخانه ها اطلاعات بیشتری گرفت و پس از درمان با روغن های مخصوص آن را ادامه داد.
likeee