Strength_large

این بیماری که با کاهش توده عضلانی خودرا نمایان می کند سارکوپنی نام دارد،انجام تمرینات قدرتی با تراباند تا حدودی از ناتوانی عضلات، ناشی از پیشرفت سارکوپنیرا  پیشگیری می کند.

یک متخصص اپیدمیولوژی با اشاره به اینکه سوء تغذیه، دریافت ناکافی پروتئین، بی‌تحرکی، مصرف مواد مخدر و الکل می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به سارکوپنی (کاهش حجم عضلات) شود، گفت: کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین B از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

دکتر رامین حشمت  با اشاره به اینکه سارکوپنی موجب کاهش توده عضلانی و تغییر عملکرد عضلات اسکلتی می‌شود، گفت: افزایش سن یکی از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

این متخصص اپیدمیولوژی خاطرنشان کرد: تغییر در سطح هورمون‌های آنابولیک، کاهش تعداد سلول‌های عضلانی، تغییر در سیستم عصب‌گیری عضلات و التهاب مزمن از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

وی با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به سارکوپنی در زنان بیشتر است، اظهار کرد: وزن افراد هنگام تولد و استعدادهای ژنتیکی از عوامل تاثیرگذار ابتلا به این بیماری است. افزایش سن موجب کاهش توده عضلانی، افزایش توده چربی بدن وکاهش توده استخوانی می‌شود. افزایش سن یکی از عوامل مهم در تغییر ساختار بدن است.

حشمت در پایان با تاکید به اینکه سوء تغذیه، دریافت ناکافی پروتئین، بی‌تحرکی، مصرف مواد مخدر و الکل می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به سارکوپنی شود، یادآورشد: کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین B از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.