این سوپ بسیار آسان، مناسب شب های زمستان و پر از ویتامین A است. مقدار مواد غذایی این دستور برای درست کردن سوپ برای 8 نفر مناسب است.
مواد لازم
روغن کانولا | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
هویج بزرگ | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سیب زمینی شیرین بزرگ | ۲ عدد |
سیب زمینی معمولی متوسط | ۱ عدد |
آب | ۶ پیمانه |
کنسرو ۵۵۰ گرمی ذرت + مایع آن | ۱ قوطی |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه تازه | مقداری |
۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده |
اختیاری |
مواد را آماده کنید. سبزیجات را پوست بکنید و به اندازه مناسب خرد کنید.
پیاز ها را که درشت خرد کرده اید در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
هویج را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید تا هویج ها ترد شوند.
زمانی که دیدید هویج ها نزدیک ترد شدن هستند سیر خرد شده را اضافه کنید.
سیب زمینی شیرین، سیب زمینی معمولی، ذرت (همراه با مایع) و آب را اضافه کنید.
به عنوان چاشنی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
بگذارید آهسته بجوشد تا زمانی که مواد ترد شوند.
از یک همزن دستی استفاده کنید و مواد را پوره کنید تا صاف شود. برای اینکه سوپ یکدست تری داشته باشید می توانید از گوشت کوب استفاده کنید.
نکات و هشدارها
برای درست کردن سوپ مراکشی ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده و ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید.
برای یک نسخه لبنیاتی: ۲ فنجان شیر را جایگزین آب کنید و برای مزه دار کردن ماست ترش اضافه کنید. سرد آن هم طعم بسیار عالی ای دارد!
سیر خرد شده را برای جلوگیری از سوختن آن، هنگامی که هویج ها در حال پختن هستند سرخ کنید.
منبع- فو