پژوهشهای انجام یافته در انگلستان بیانگر این است که اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت اثر لپتین (هورمون سیری) و در نتیجه پیام سیری را به مغز ارسال کرده، اشتهای زیاد را کنترل کرده و تاثیر مهمی در لاغری دارند. البته متخصصان اعتقاد دارند که برای رسیدن به وزن نرمال می بایست رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی را در اولویت قرار داد.مطالعات متعدد ثابت کرده اند که این اسیدهای چرب در ارتقای سلامت عمومی بدن، پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و افسردگی نقش مهمی ایفا می کنند.
ماهی های چرب مانند سالمون، همچنین گردو و تخم کتان از منابع غنی امگا-3 به شمار می روند.
منبع-http://www.seemorgh.com