موسسه تحقیقات پژوهشی قهوه (ISIC) در روز جهانی دیابت گزارش سالانه خود در مورد جدیدترین پژوهشها بروی قهوه و دیابت نوع 2 را چاپ کرد
در حال حاضر 280 میلیون نفر در سراسر دنیا به دیابت بزرگترین مشکل بهداشتی جهان مبتلا هستند. دیابت548 بیلیون دلار بار اقتصادی را بر جهان تحمیل کرده است.
نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد مصرف منظم و متوسط قهوه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
یافته های کلیدی این تحقیقات بطور خلاصه بشرح زیر است:
· شواهد اپیدمیولوژیکی نشان میدهد نوشیدن 3 تا 4 فنجان قهوه در روز سبب کاهش 25 درصدی خطر ابتلا به دیابت درمقایسه با عدم مصرف قهوه یا نوشیدن کمتر از دو فنجان قهوه در روز می شود.
· تحقیقات نشان می دهد یک ارتباط معکوس اما مطلوب در مصرف هر فنجان اضافه تر قهوه و کاهش خطر نسبی ابتلا به دیابت وجود دارد (7 تا 8 درصد به ازاء هر فنجان اضافه ).
· تحقیقات نشان داده است که این تأثیرات به احتمال زیاد به دلیل کافئین نیست یک متاآنالیز جدید نشان می دهد نوشیدن قهوه ی بدون کافئین نیز با کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه است.
· تحقیقات اخیر نشان می دهد نوع قهوه می تواند بر شدت این ارتباط تأثیر گذارد قهوه ی فیلتر شده اثر محافظتی بیشتری نسبت به قهوه ی جوشیده دارد، قهوه ی دکافئینه بیش از قهوه ی کافئینه درکاهش خطر ابتلا به دیابت موثر است.
منبع-diabetestma