دکترسلام-شیر زردچوبه یک نوشیدنی سنتی آیورودا برای تقویت سلامت و نشاط است. این است که معمولا در شب برای بیماری های مختلف مثل سرماخوردگی ، گلو درد، سوء هاضمه، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، بیماری کرون، گرفتگی قاعدگی، سردرد و درد مفاصل استفاده می شود
مبارزه با سرطان پستان، کبد، روده بزرگ و پروستات، افسردگی مفید است، سلامت گوارش، سموم کبد، خون را تصفیه گردش خون را افزایش داده زخمها را سریعتر خوب میکند ، درد را تسکین می دهد، محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی و اختلالات عصبی کمک می کند
بیشترین فواید زردچوبه به علت وجود کورکومین نوعی آنتی اکسیدان قوی، ضد التهاب، درد و ضد عفونی کننده است. زردچوبه همچنین به عنوان یک گیاه ضد نفخ در آیورودا و طب سنتی چینی استفاده می شود.فواید سلامتی زردچوبه بیشتر با اضافه کردن فلفل سیاه افزایش میابد. تحقیقات نشان می دهد که فلفل سیاه شامل پیپرین، ترکیبی است که به جذب بهتر کورکومین کمک میکند.
به علاوه، اضافه کردن سایر ادویه جات مانند دارچین و هل طعم و مزه آن را تغییر میدهد و هم خاصیت درمانی دارد. دارچین به کنترل خون کمک میکند، کلسترول بد را درمان کرده و گردش خون را افزایش میدهد.
هل غذا را هضم،داده بوی بد دهان را از بین برده و دهان را ضدعفونی میکند.
شیوه درست کردن شیرزردچوبه درمنزل:
مواد لازم:
شیر کم چرب
زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
هل
روغن نارگیل
عسل
قاشق اندازه گیری
فنجان
صافی
مراحل
1. یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته در حرارت بگذارید
2. ½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه اضافه کنید.
3. ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه بریزید.
4. یک چوب دارچین کوچک اضافه کنید
5. دانه هل را بریزید از پوستش جدا کرده سپس بریزید
6. ½ قاشق چای خوری روغن نارگیل بریزید
7. بگذارید چند دقیقه بجوشد
8. از صافی رد کرده
اکنون آماده است شب قبل از خواب بنوشید
راهنمایی
گیاهخواران می توانید شیر در این دستور غذا با شیر نارگیل یا شیر بادام جایگزین کنندو با شیرین کننده های طبیعی دیگر جایگزین کنند.
اگر از فلفل سیاه تازه استفاده میکنید کمتر از ¼ قاشق چای خوری بزنید.
اگر چوب دارچین نمی زنید، ½ قاشق چای خوری پودر دارچین بزنید.
همچنین می توانید ½ یا 1 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده هم برای طعم و مزه آن اضافه کنید.
یا میتوانید:
¼ فنجان پودر زردچوبه، ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه و ½ فنجان آب را با هم در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خمیر شود و دارچین و هل قبل از جوش آمدن بریزید و در یخچال قرار دهید. از ¼ قاشق چای خوری از این خمیر در شیر خود استفاده کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد