دراین بخش درباره خواص ماش صحبت می کنیم . مصرف آن برای چه کسانی خوب است ،و با خوردن آن از چه بیماریهایی پیشگیری میشود
از آنجا كه ماش زود هضم بوده و ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها توصیه میشود.
میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید است.
اصغر نقشی افزود: دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد.
توصیهای به مبتلایان به بیماری دیابت : ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها نیز توصیه میشود.
پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون، توصیه میشود. وی ضمن اشاره به تقویت اعصاب با ماش اظهار داشت: به علت دارا بودن ویتامین آ و د نیازهای بدن ما را تامین میکند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.
نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چند برابر میکند؛ چرا که فرآیند جوانه زدن باعث میشود همه مواد مغذی به ویژه آهن افزایش یابد.
ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند، نیز غنی است و مصرف آن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود.