دکتر سلام-شکلات خطر سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد.مطالعات نشان می دهد که مصرف روزانه شکلات در میان زنان بیست درصد خطر سکته مغزی را پایین می آورند
کاکائو دارای فلاونوئیدها است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است و اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم (کلسترول “بد”) را از بین می برد و همین ماده باعث بیماری های قلبی و سکته مغزی می شود. تحقیقات نشان داده است که شکلات برای کاهش فشار خون، کاهش مقاومت به انسولین و جلوگیری از لخته شدن خون موثر است.
شکلات از عوارض بارداری جلوگیری میکند
مطالعه نشان داد که theobromine، یک ماده شیمیایی موجود در شکلات، از پره اکلامپسی، عوارض عمده بارداری جلوگیری میکند. پره اکلامپسی باعث افزایش فشار خون در زنان باردار است، و مصرف شکلات تا 69 درصد آن را کاهش میدهد
شکلات علائم PMS را کاهش میدهد
شکلات یک آرامش بخش اندورفین دارد که به کاهش اضطراب کمک میکند. همچنین دارای محتوای منیزیم بالا است که به بهبود خلق و خو و کاهش احتباس آب کمک میکند
شکلات از بیماری های قلبی محافظت می کند
محققان دریافته اند که افرادی که 75 گرم شکلات شیرین نشده با محتوای کاکائو بیش از 70 درصد مصرف می کنند، سطح فعالیت آنزیمی 18 درصد فشار خون را کاهش میدهد
شکلات باعث لاغری می شود
مطالعه نشان داد که افرادی که شکلات تیره می خورند شاخص توده بدن پایین تر دارند. مطالعه 1000 زن و مردی که چند بار در هفته شکلات می خورند در ایالات متحده مورد بررسی قرار گرفت بهتر از کسانی بودند که گاها شکلات می خورند
شکلات درد را کاهش می دهد
تحقیقات در مجله علوم اعصاب این واقعیت را منتشر کرده است
توجه: مصرف شکلات در حد متوسط برای سلامتی خوب است.باید بیش از حد نباشد ترجیحا، شکلات باید شکلات تیره مصرف شود، چون دارای فلاونوئیدهای مفید تر است قند کمتر دارد. همچنین به یاد داشته باشید که شکلات حاوی قند، چربی و کافئین است. اگر دارای بیماری فشار خون بالا و یا نامنظم بودن ضربان قلب هستید، شکلات ممکن است تاثیرات نامطلوبی داشته باشد