سبزیها و میوهها نقش مهمی در تأمین سلامت روان و کاهش تنشهای عصبی دارند و یکی از روشهای تأمین آرامش روان و کنترل تنشهای عصبی، استفاده از غلات گیاهی و سبزیهاست زیرا این مواد غذایی نقش مهمی در کاهش استرس دارند.
یکی از روشهای کنترل تنشهای عصبی، استفاده از غلات گیاهی و سبزیهاست زیرا این مواد غذایی نقش مهمی در کاهش استرس دارند.
روزنامه ایران نوشت: اگر شما هم از جمله افرادی هستید که حوصله ندارید و انگار از همه عالم و آدم طلبکارید، صحبتهای این متخصص تغذیه را بخوانید و کمی حواستان را نسبت به خورد و خوراکتان جمع کنید، چرا که با کمی کنترل روی وضعیت تغذیه میتوانید براحتی تنشهای عصبی دور و اطرافتان را با خوردن غلات و سبزیهای مفید کنترل کنید.
بهنام گشتیزاده، متخصص تغذیه به ما میگوید: برای فرار از عصبانیت و بهبود عملکرد سیستم عصبی باید ازمصرف زیاد گوشت و غذاهای سرخ شده، خودداری کرد، چرا که مصرف این مواد در تند خویی و بروز حالتهای عصبی بسیار مؤثرند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه افرادی که گیاهخوار هستند و بیشتر از مواد غذایی گیاهی استفاده میکنند کمتر به استرس و تنشهای عصبی دچار میشوند، میگوید: یکی از روشهای تأمین آرامش روان و کنترل تنشهای عصبی، استفاده از غلات گیاهی و سبزیهاست زیرا این مواد غذایی نقش مهمی در کاهش استرس دارند. گشتیزاده با اشاره به اینکه کمبود ویتامینهای گروهB در ایجاد استرس و حالتهای عصبی مؤثر هستند میگوید: علاوه بر کمبود ویتامینB کمبود پتاسیم و منیزیم نیز در ایجاد استرس و حالتهای عصبی مؤثر است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه سبزیها و میوهها نقش مهمی در تأمین سلامت روان و کاهش تنشهای عصبی دارند، میگوید: لازم است روزانه شش واحد میوه و حداقل300 گرم سبزیها در برنامه غذایی گنجانده شود که بهترین سبزیها در این میان کلم و هویج است.