غذاهای فراوری شده دارای زیانهای بسیاری است ، آنها حاوی مواد نگهدارنده، مواد افزودنی و شیمیایی هستند و کالری زیاد مواد مغذی کم دارند
در اینجا چند راهنمایی ساده است که به شما در این مورد کمک زیادی میکند:
به برچسب مواد تشکیل دهنده دقت کنید مواد غذایی بدون بسته بندی بخرید
اکثر غذاهای کامل، مانند سبزیجات، میوه ها، سبزی های تازه، گوشت و ماهی، آجیل بدون بسته بندی صنعتی به فروش می رسد. اضافه کردن این آیتم ها به سبد خرید بسیار خوب است
تولید محلی را انتخاب کنید غلات سبوس دار را انتخاب کنید. طبخ غذا نیمی از فضای بشقاب خود را برای میوه ها و سبزیجات اختصاص دهید اجتناب از محصولاتی مثل شربت ذرت سرشار از فروکتوز است
شربت غنی از فروکتوز مانند شربت ذرت بدتر از شکر سفید و فقط حاوی کالری می باشد. این یک شاخص محصولات غذایی که به طور کامل پردازش شده است.
به کالری، چربی و قند در برچسب های مواد غذایی نگاه کنید، برچسب مواد تشکیل دهنده شاخص خوبی برای نحوه پردازش مواد غذایی است. اگر غذاها حاوی بیش از 5 مواد تشکیل دهنده باشد و شما نا آشنا باشید مانند مواد افزودنی شیمیایی قطعا جزو غذاهای فرآوری شده است
دفعه بعد وقتی برای خرید مواد مواد غذایی می روید از غرفه مواد غذایی محلی به جای یک سوپر مارکت بخرید چون مواد آنها مغذی است. خرید نان، بیسکویت و شیر، محصولات نانوایی محلی و فراورده های لبنی، و گوشت و ماهی خود را از بازار محلی بخرید
غلات سبوس دار مغذی و غنی از فیبر هستند. تمام دانه های سفید از محصولات فراوری شده هستند آرد و غلات سبوس دار استفاده کنید. هنگامی که دانه ها پردازش شده و آرد تصفیه می شود مواد مغذی آن از بین می رود و کالری آنها بیشتر می شود.
در پخت و پز غذا باید کنترل کامل بر روی آنچه می پزید و میخورید داشته باشید. می توانید مواد تشکیل دهنده را از مو اد مغذی و خوب انتخاب کنید مهارت های پخت و پز نیاز به آماده سازی غذا ساده است. استفاده از دستور ات و تکنیک های ساده برای درست کردن مواد غذایی مفید لازم است
میوه ها و سبزیجات مغذی ترین مواد هستند و شکی در آن نیست پس باید زیاد مصرف کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد