دکتر سلام – اگر به دنبال ایده شام جدید هستید، سعی کنید این رشته فرنگی مالزی را برای تنوع درست کنید. این نودل با مقدار زیادی از سبزیجات رنگارنگ و پنیر آسیایی و یا توفو درست می شود ، که یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است.
مواد لازم:
• 2 قاشق غذاخوری روغن
• 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
• 1/2 فنجان شده پیاز سفید نازک ورقه شده
• 1/2 فنجان فلفل دلمه ای نازک خرد شده
• 1/2 فنجان هویج مورب برش داده شده
• جوانه لوبیا 1 فنجان
• 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
• 1 قاشق چایخوری پودر فلفل
• 1 قاشق چایخوری شکر
• 1 قاشق چایخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده و درشت خرد شده
• نمک
• 1/2 فنجان پنیر آسیایی و یا توفو مکعبی
• 3 فنجان آب پز رشته فرنگی
برای چاشنی زدن
• بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده و درشت خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری قسمت سبز پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
• روغن را در حرارت گذاشته سیر و پیاز سرخ کرده را ریخته چند دقیقه تفت می دهیم
• فلفل دلمه سرخ کرده را بر روی شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
• هویج را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت می دهیم.
• جوانه لوبیا را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید.
• آب لیمو، پودر فلفل، شکر، سس سویا و بادام زمینی، را خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید و گاها تکان دهید
• نمک و پنیر آسیایی،را به آرامی در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید.
• رشته فرنگی،نودل را هم اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده چند دقیقه بعد آماده است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد