در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلولهای مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماریها و آسیبهای مغزی را کاهش میدهد.
مصرف کاکائوی داغ با محافظت از سلولهای مغزی، میتواند خطر ابتلا به آلزایمر،فراموشی و آسیبهای مغزی را کاهش دهد.
« سن شناسنامه ایام، 30و اندی سال را نشان میدهد اما نمیدانم چرا به این زودی گرفتار آلزایمر شدم» دیالوگی تکراری و آشنا که در اعتراض به فراموشی و مشغلههای متعددی که این روزها با آن مواجه هستیم شنیده میشود،بنابراین اگر شما هم مثل ما با چنین مشکلاتی مواجه هستید بهتر است،نگاهی به گفتههای دکتر حمیدرضا کثیری،متخصص تغذیه و رژیم درمانی داشته باشید چرا که به اعتقاد او مصرف کاکائوی داغ با محافظت از سلولهای مغزی، میتواند خطر ابتلا به آلزایمر،فراموشی و آسیبهای مغزی را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه، آنتی اکسیدانهای موجود در کاکائوی داغ را عاملی برای مصون ماندن سلولهای مغز از عوارض استرس میداند و میگوید: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوهها و سبزیهای تازه بویژه اسفناج، کلم، کاهو و انگور به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطر بیماریهای مغزی می انجامد.