4596501273

مصرف لیموترش به همراه چای خاصیت ضدسرطانی آن را 2 برابر می‌کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی است.مصرف لیموترش و دارچین همراه چای هم بسیار مفید است

 عادت به نوشیدن چای و آب‌ لیمواز گذشته‌های دوردرمیان ایرانیان رواج داشته و ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌ لیمو نشان می‌دادند.

مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد، بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم است.

ترکیب پلی فنول‌های چای که خاصیت آنتی‌ اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند، با آب‌ لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.

البته آب‌ لیمو باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثرگرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌ لیمو شکسته می‌شود و حس خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌ کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌  بیشتری به مصرف  چای و آب‌ لیمو بهمراه قند ویا شکر داشته باشند، مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت هم بهداشت دهان و دندان را به خطر می اندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه  خواهد داشت .