در دنیای کنونی غذاهایی انباشته از سمهایی است که هیچ کس دوست ندارد وارد بدنش شود پس چطوری باید این خوردنی ها را سم زدایی کنیم
فرار کردن از سموم در جهان امروز خیلی سخت است، تقریباً همه چیزهایی که ما میخوریم یک جای کارش میلنگد. چه غذایی که میخوریم محصول غذایی اصلاحشده ژنتیکی باشد چه غذایی که سموم در سراسر حیات گیاهان به آن تزریق شده باشد.
در واقع وزارت کشاورزی آمریکا دریافته که ۶۵ درصد غذاهای رشد کرده در آمریکا دارای سم هستند، و تنها راه تضمین ایتکه غذایشان عاری از سم است این است که غذا، عذایی ارگانیک تاییدشده باشد.
به گزارش جهان سالم و طبیعی، سیب، توت فرنگی، انگور، کرفس، هلو، اسفناج، شلیل وارداتی، خیار، گوجه گیلاسی، نخود فرنگی و سیبزمینی همگی در فهرست سیاه کارگروه محیط زیستی قرار دارند. وقتی این محصولات را مصرف میکنید باید دقت کنید، چون حاوی تهماندههای سم و سمهای با غلظت بالای محصولات دیگر هستند. برای مثال هر نمونه شلیل وارداتی و ۹۹ درصد سیبهای تست شده دستکم یک سم دارند.
آووکادو، ذرت شیرین، آناناس، کلمبرگ، پیاز، مارچوبه، انبه، پاپایا، کیوی، بادنجان، گریپفروت، طالبی، گل کلمو و سیبزینی شیرین پاکترین میوهها و سبزیجاتی هستند که کمترین میزان سم را دارند،. آووکادو با تنها یک درصد احتمال سمی بودن، پاکترین میوه است.
در اینجا راه سادهای برای پاک کردن سم از غذاهایتان را توضیح میدهیم تا زندگی سالمی داشته باشید. اول از همه یک جام را با مخلوطی از آب و سرکه سفید پر کنید. درصد آب و به سرکه باید ۹۰ به ۱۰ باشد. بعد میوه را داخل این محلول بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همانجا نگهاش دارید. میوه را خوب بشورید. حالا غذایتان سالم است. در نظر دشته باشید که رنگ آب عوض شده باشد.
منبع- الو دکتر
اکثر سموم محلول در چربی هستند حلال های طبیعی چربی می توانند مفید باشند