تعدادی از کودکان و حتی بزرگسالان از مزه شیر خوششان نمی آید، ولی وقتی به شیر ا فزوده هایی مثل کاکائو اضافه می شود خیلی خوش طعم می شود . با اینکه متخصصین توصیه میکنند که شیر را ساده بخورید و افزئدنی ها از ارزش تغذیه ای آن میکاهد ولی بهر حال بهتر از نخوردن است. به علاوه این نوشیدنی گرم در زمستان بسیار طرفدار دارد هرگز شیر کاکائو های آماده نخرید چون آنها مواد نگهداره دارند امروز اموزش این شیر شکلات یا همان شیر کاکائوی خانگی را یاد می د هیم
مواد لازم
شیر | یک لیوان |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپخوری |
اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا 2 قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.
مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.
اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.
زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.
کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.
اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
– شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و 20 ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
– لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
– یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
– بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.
منبع-phow