اين سالاد عربي يكي از محبوبترین سالادهاي خاورميانه است كه در اکثر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه غذا خورده ميشود. هرچند رسپی های گوناگونی از اين سالاد در كشورهاي مختلف عربي وجود دارد اما يكي از پركاربردترين دستورها، دستور تهيهاي است كه در ادامه ميخوانيد. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست بهكار شويد و از اين سالاد سرشار از مواد مغذي غافل نشويد.
مواد لازم:
- بلغور گندم: نيم پيمانه
- جعفري تازه: 100 گرم
- نعناع تازه: سه قاشق غذا خوري
- پياز: يك عدد كوچك
- پيازچه: سه عدد متوسط
- گوجهفرنگي: سه عدد متوسط
- خيار: دو عدد (در صورت تمايل)
- ليموي تازه: یک عدد
- روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
- برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين: به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.
2_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجهفرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.
3- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.
منبع-مجله سیب سبز