دکتر سلام – شواهد جدید منتشر شده در مجله آنلاین قلب نشان می دهد که قند و شکر اضافه شده در غذاهای فرآوری شده بر بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا بیشتر از نمک ضرر دارد
فشار خون بالا عامل اصلی بوجود آمدن بیماری های قلبی است، که علت عمده مرگ و میر نوزادان نارس در سراسر جهان نیز هست. تا کنون، خوردن غذاهای پر نمک را در ایجاد فشار خون بالا می دانستند، اما تحقیقات نشان می دهد که کاهش مصرف نمک تاثیر کمی بر کنترل فشار خون دارد ، و مصرف کمتر از 3 گرم نمک روزانه ممکن است به بدن آسیب برساند. در عوض، باید از مواد غذایی استفاده کنید که قند شکر نداشته باشد ، مخصوصا فروکتوز، برای جلوگیری از افزایش بیماری های قلبی عروقی الزامیست.
غذاهای فراوری شده تنها نمک ندارد ، بلکه قند و شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده هم دارد. در پژوهش آمده است که “قند ممکن است بیشتر از نمک به فشار خون ضرر داشته باشد این افراد باید مراقب تغذیه خود باشند.محققان نتیجه گرفتند که قند، به ویژه فروکتوز، ممکن است فشار خون بالا و سایر مشکلات قلبی را تشدید کند.شربت ذرت فروکتوز بالایی دارد که معمولا در نوشابه های گازدار و غذاهای فراوری شده استفاده می شود. یک رژیم غذایی با فروکتوز بالا چربی خون را بالا می برد، سطح انسولین خون ناشتا بالاتر رفته ، و خطر ابتلا به سندرم متابولیک دو برابر می شود
شواهد نشان می دهد که افرادی که در رژیم غذایی قند استفاده میکنند حداقل یک چهارم از کل مصرف کالری روزانه را استفاده میکنند سه برابر خطر ابتلا به بیماری های قلبی، در مقایسه با کسانی که کمتر از 10 درصد مصرف می کند.
محققان تاکید می کند که قند طبیعی در غذاهای کامل مانند میوه ها و سبزیجات دلیلی برای نگرانی نیست، و قطعا برای سلامتی مفید است.
سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که قند باید کمتر از 10 درصد از مقدار کل کالری مصرفی در روز باشد. حداکثر 50G شکر به طور متوسط برای بزرگسالان لازمست
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد